Uhhmami Bouillons & Seasonings: revolutionaire plantaardige gerechten, smaak voor smaak

Dit bekroonde veganistische merk uit Kopenhagen bewijst dat plantaardig niet synoniem is aan flauw en saai.

Oproep aan alle plantaardige fijnproevers, milieubewuste chef-koks en iedereen daar tussenin (ja, dat geldt ook voor zelfverklaarde carnivoren): Uhhmami heeft een missie om de samenleving groener te laten eten, niet alleen voor zichzelf, maar ook om onze kostbare planeet te beschermen!

Een innovatief veganistisch merk dat vorig jaar in Europa werd gelanceerd. Het assortiment plantaardige bouillons en smaakmakers is ontworpen om klassieke gerechten die we allemaal kennen en waar we van houden naar een hoger niveau te tillen - zonder daarbij onze harige vrienden schade toe te brengen.

Het hele assortiment grenst aan de smaken van dierlijke producten, met toevoeging van het achtervoegsel 'ish' om elke bouillon en smaakmaker van echt te onderscheiden. Gebruik makend van rijke en volle smaken waarvan je dacht dat ze niet mogelijk zouden zijn in een veganistisch gerecht, kunnen ze worden gestrooid in soepen, bouillons en sauzen of bovenop al je culinaire creaties.

 

Uhhmami 03.03.230759.B geschaald

De producten van Uhhmami zijn ontwikkeld door een chef-kok met een Michelin-ster.

Het concept van Uhhmami werd geboren toen voedingsondernemer Frank Lantz besloot veganist te worden. Als voormalig chef-kok met een Michelin-ster wilde hij innovatieve maar vertrouwde smaken creëren die pasten bij de smaak en kwaliteit van enkele van zijn kenmerkende gerechten. Hij wist dat het een uitdaging zou worden, maar zijn passie om de planeet te beschermen was de drijvende kracht.

Dus met een vleugje creativiteit, een vleugje expertise en een onmetelijke hoeveelheid passie kookte hij een recept voor succes. Door de componenten van zijn vroegere gerechten te deconstrueren, ontdekte hij het geheime ingrediënt: Uhhmami, een aangename, hartige smaak, beschreven als bouillonachtig of vlezig, bereikt door 100% plantaardige ingrediënten.

 

Uhhmami over

Plantaardige alternatieven zijn niets nieuws, maar Uhhmami heeft een frisse (en smakelijke) benadering van de beweging.

Het overbruggen van de kloof tussen de markt voor "nepvlees" en een gezond plantaardig dieet, het doel is om een vleugje vertrouwde smaak toe te voegen, terwijl de nadruk blijft liggen op verse groenten en onbewerkte plantaardige ingrediënten die onze algehele gezondheid helpen verbeteren.

Met andere woorden, deze bouillons en smaakmakers repliceren niet direct vlees- en zuivelproducten waar de meesten van ons mee zijn opgegroeid, maar ze verbeelden eerder hun rijke en smakelijke umami-smaken - ze opnieuw uitvinden als nieuwe en verbeterde veganistische alternatieven.

 

Baanweb1

 

Het heeft misschien nog niet ver de eettafels bereikt, maar Uhhmami laat menig watertanden in Parijs.

Loopt het water je al in de mond? Als je niet helemaal overtuigd bent, ben je misschien meer geneigd om Uhhmami eens te proberen, wetende dat het merk dit jaar de eerste plaats behaalde in de categorie Catering en Foodservice op het SIAL Paris Innovation festival - met duizenden foodie-festivalgangers die hun plantaardige bouillons en smaakmakers heerlijk!

Dus als je zuivel en vlees wilt laten varen, je ecologische voetafdruk wilt verkleinen en je culinaire spel wilt opvoeren - maak je klaar om je smaakpapillen mee te nemen op avontuur met Uhhmami.

Reacties

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

© 2022 | uhmami.com

Geaccepteerde betaalmethoden:

Contacten

Uhmami ApS
Tjørnegårdsvej 31
4000 Roskilde

Denemarken
DK40995625

+45 69 14 14 28
[email protected]

kies je locatie

EUROPA