Uhhmami neemt de eerste plaats in voor "Catering en Food Services" bij SIAL Innovation 2022 Awards

15/10/2022 —PARIJS, FRANKRIJK. Uhhmami betoverde de juryleden van de SIAL Innovation 2022-awards vorige maand in Parijs met zijn baanbrekende assortiment plantaardige bouillons en smaakmakers. Dit in Denemarken gevestigde bedrijf slaagde erin de gouden medaille mee naar huis te nemen voor de prestigieuze onderscheiding "Catering and Food Services (CFS)", ook wel de beste "veganistische smaak en smaak" genoemd.

Gekenmerkt als veganistische, clean-label en biologische umami-kruiden die rijk zijn aan smaak, werd Uhhmami's product geselecteerd voor de eerste prijs op basis van het "brede assortiment dat kan worden gebruikt als basis om smakelijke veganistische recepten te maken." Dit is een monumentale prestatie voor dit opkomende culinaire merk, aangezien het de prijs ontving op 's werelds grootste voedselbeurs waar ongeveer 7.000 exposanten en 300.000 bezoekers uit 200 landen aanwezig waren.

Bovendien is de SIAL Innovation 2022-award een diverse internationale voedselbeurs ter nagedachtenis aan degenen die helpen "vorm te geven aan wat we eten, zowel vandaag als morgen". Met dit in gedachten is het niet verwonderlijk dat Uhhmami de voorvechter was van de wedstrijd, aangezien het belangrijkste doel is om de manier waarop de samenleving eet te veranderen om gezonder te leven en onze collectieve ecologische voetafdruk te verkleinen. Door rijke, vertrouwde smaken toe te voegen aan veganistische gerechten, hoopt de oprichter ons allemaal te helpen naadloos over te stappen van dierlijke producten naar verse, plantaardige alternatieven.

Reacties

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

© 2022 | uhmami.com

Geaccepteerde betaalmethoden:

Contacten

Uhmami ApS
Tjørnegårdsvej 31
4000 Roskilde

Denemarken
DK40995625

+45 69 14 14 28
[email protected]

kies je locatie

EUROPA